Anna Medium i Skåne

God förmiddag alla mina fina läsare, det är så kul att ni nu har blivit så många som läser min blogg. Jag tänkte idag ta hänsyn till vad ni gillar för inlägg och eftersom ni på senaste tiden verkligen visat stort intresse för mina rekommendationsinlägg tänkte jag skriva ett sådant idag. Jag hade tänkt rekommendera företaget Anna Medium i Skåne och den hjälp jag har fått inom vägledning i Höör.

För ett tag sedan började jag och min sambo uppmärksamma att det hände märkliga saker i vår lägenhet, lampor tändes och släcktes, dörrar öppnades och saker flyttades. Vi trodde först att vi själva hade gjort sakerna men att vi bara glömt det men efter ett tag förstod vi att det inte var vi som gjorde något av det. Vi blev aningen fundersamma eftersom ingen av oss tror på det andliga men vi hittade ingen rimlig förklaring för hur sakerna kunde hända. För att se om det trots allt hade med andlighet att göra tog vi kontakt med detta medium med förhoppningen att få en förklaring och eventuell hjälp med problemet. Vi fick reda på att det hade med den andliga världen att göra, hon hjälpte oss även med vägledning i Höör. Vi fick vägledning med hur vi skulle gå vidare från detta, förklaringen hade ju trots allt kommit som en chock för oss. Hennes tjänster var väldigt hjälpsamma för oss under den här tiden, vi fick bra hjälp med hur vi skulle hantera hela situationen och gå vidare därifrån. Den vägledning i Höör som vi fick gjorde att vi kunde gå vidare från hela händelsen och återgå till att leva vår vardag som vanligt, jag kan verkligen rekommendera detta medium om ni skulle vara i behov av någon liknande hjälp som vi fick.