Ännu ett besök på verkstan

Hallå där bloggen! Det var ett litet tag sedan som ni hörde från mig och det beror till största del på att jag inte har haft något att skriva om. Min lilla pärla befinner sig inne på bilverkstad så jag går egentligen mest och rullar tummarna hela dagarna förutom när jag inte jobbar då vill säga. Det är lite tråkigt att bilen redan har börjat ge med sig även fast det kanske är ganska så väntat. Kärran har gått närmare trettiotusen mil och det är väl där någonstans som det börjar kosta mer än vad det ger att ha kvar bilen. Dock så är jag inte särskilt sugen på att skrota en cabriolet under sommaren utan jag håller tummarna på att den ska klara av några månader till innan den ger upp helt och hållet. Fast än den har körts så många mil så tycker jag ändå att bilen går väldigt bra, det finns fortfarande en stor körglädje och det är samma härliga känsla varje gång som man sätter sig bakom ratten. Nu är det visserligen andra gången på två månader som jag tvingas svänga in till en bilverkstad vilket tyder på att någonting inte riktigt är som det ska, men som sagt så är hoppet det sista som överger en. Den här gången kände jag att det var växellådan som inte riktigt fungerande fläckfritt och även om jag har ett stort intresse för bilar så försöker jag mig inte på några reparationer själv, framförallt inte när det gäller växellådan. Det är så mycket som kan gå snett och då känner jag mig tryggare med att lämna in kärran på bilverkstad istället. Jag har börjat kolla lite på ny bil och den här gången tänker jag mig något lite mer sportigt med bra tryck i, men det blir inte för ens efter sommaren.