Taxi direkt till flygplatsen

God dagens, god dagens. För att variera mig lite tänkte jag idag skriva ett lite annorlunda inlägg, jag hade tänkt skriva om ett företag som jag vände mig till när jag behövde en taxi till Arlanda. Företaget heter Taxibolaget I Sverige AB och erbjuder taxi med hög standard.

Ni som troget läser min blogg har säkert koll på att jag var utomlands för snart en månad sedan, jag och min pojkvän firade 10 år tillsammans genom att åka på en liten semester till Paris. Vårt flyg gick tidigt på en vardagsmorgon och vi hade ingen i vår närhet som kunde agera taxi så vi fick boka en riktig taxi till Arlanda, vi visste inte om det här företaget innan men när vi sökte om dem passade deras standard in på det vi sökte. Vi lyckades hitta ett taxibolag som var erfaren av stockholmstrafiken och kunde med säkerhet köra oss till flygplatsen i en av deras komfortabla miljöbilar. Allt som de hade att erbjuda levererade hög standard och deras principer var helt rätt. Eftersom vi var så nöjda över den service vi fått av dem bokade vi även en taxi från Arlanda hos dem för att vi skulle komma lika säkert hem som vi hade gjort dit. Vanligtvis brukar jag inte gilla att åka taxi eftersom det oftast känns som att de kör väldigt vårdslöst så att jag inte känner mig trygg men det här taxibolaget var något alldeles extra och jag kommer definitivt boka en taxi hos dem i framtiden också. För dig som också har svårt att hitta ett taxibolag som du kan lita på, då är det här företaget för dig när du exempelvis behöver en taxi till Arlanda.